Tomorrowland presenteert meer dan 700 artiesten voor hun drie Belgische festivalweekenden

Tomrrowland
Tomorrowland presenteert meer dan 700 artiesten voor hun drie Belgische festivalweekenden
Door RobZ op 10 februari 2022 - 17:19 1 De 16e editie van Tomorrowland België staat definitief in de stijgers. Eerder berichtten we al dat het dance-festival in 2022 maar liefst drie weekenden zou duren. Vandaag maakt het festival meer dan 700 artiesten bekend die op Tomorrowland het podium betreden. Zoals we van het grootste dance-festival van de BeNeLux gewend zijn barst het van de grote namen. Het thema van Tomorrowland 2022 is: 'The reflection of Love'.

Onder andere: Above & Beyond, ACRAZE, Adam Beyer, Adriatique, Alan Walker, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, ARTBAT, Cellini, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, DJ Diesel, Eric Prydz presents HOLO, Fisher, Kungs, Lost Frequencies, Maceo Plex, Major Lazer Soundsystem, Marshmello, Martin Garrix, Netsky, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, SHOUSE, Tale Of Us, Tinie Tempah en Vintage Culture staan op het affiche van Tomorrowland 2022.

Omdat het te veel is om op een rijtje (of op een poster) te zetten, daarom vind je hier de line-ups van de drie Tomorrowland-weekenden:
Tomorrowland 15 - 17 juli
Tomorrowland 22 - 24 juli
Tomorrowland 29 - 31 juli

Tomorrowland start op 12 februari om 17:00 uur CET met de verkoop van Global Journey Travel Packages. Een week later begint de Worldwide Pre-sale. Op 26 februari begint de reguliere ticketverkoop. Om zo veel mogelijk kans te maken op Tomorrowland-tickets doe je er goed aan je te registreren via de Tomorrowland website.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MadNes news

MADNES FESTIVAL MAAKT IN ÉÉN KEER COMPLETE LINE-UP...Op 1, 2 en 3 juli barst MadNes Festival los op het strand van Ameland. Het...

Dour Festival

DOUR FESTIVAL KOMT MET MEER DAN 20 NIEUWE NAMEN O.A.... Het Dour festival speelt zich ieder jaar af in Dour sinds 1988. Het is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.