538 Koningsdag terug op de festivalagenda

review: 538 Koningsdag 2018 Hardwell
538 Koningsdag terug op de festivalagenda
Door RobZ op 17 februari 2022 - 11:15 1 Na twee jaar afwezigheid maakt 538 beken dat er komende Koningsdag weer een ‘538 Koningsdag’ gehouden wordt in Breda. Op woensdag 27 april komen de dj’s, artiesten en luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van de koning te vieren.

Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een hun Koningsdagfestival organiseert. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats. Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor tickets via deze link. De kaartverkoop van 538 Koningsdag start op maandag 22 februari. Met een pre-registratie kan je een dag eerder een ticket kopen.

De line-up van 538 Koningsdag wordt op een later moment bekend gemaakt. Het festival heeft altijd een flink aantal grote Nederlandse popartiesten en dj's op het affiche staan. Vaak komen er ook een paar internationale sterren naar Breda. Op 4 februari werd bekend dat er naast 538 Koningsdag met Kanonnen van Oranje nog een groot Koningsdagfestival in Breda zal plaatsvinden.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Couleur Café 2022 news

ZEVEN NIEUWE NAMEN VOOR COULEUR CAFE O.A. ZWANGERE...In België vindt van 24 t/m 26 juni het Coleur Café festival plaats in...

Sjock 2022 news

SJOCK FESTIVAL VOEGT ZES NAMEN TOE AAN LINE-UP O.A.... Sjock wordt vaak het oudste alternatieve festival van België genoemd. Een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.