Nieuw tweedaags festival Unlocked in A'Dam Toren maakt eerste namen bekend

Sophie Straat
Nieuw tweedaags festival Unlocked in A'Dam Toren maakt eerste namen bekend
Door melissavkoldam op 17 februari 2022 - 14:59 1 Nu het nachtleven eindelijk officieel van zijn slot gaat en de knaldrang onder feestgangers een hoogtepunt bereikt, brengt een niet nader te noemen energiedrankjesmerk met een rode stier het nieuwe concept ''Unlocked'' voor een ultieme feest in de A'DAM Toren. Het festival vindt plaats op 1 en 2 april en wordt ondersteund door Red Bull.

'' ‘Clubhoppen’ is nog nooit zo makkelijk geweest, want voor twee dagen hoeven liefhebbers van het nachtleven van Amsterdam de stad niet meer te doorkruisen om de beste hotspots te vinden. Met één ticket krijg je toegang tot het ultieme feest waarin je de partyscene opnieuw ontdekt en alle feestjes die je hebt gemist kunt herbeleven. Zo vind je op de avond ruimtes gehost door de Chicago Social Club, De Kopstootbar, De Tulp, Club NYX, Duke of Tokyo, Chin Chin Club, Lovelee, Madam, Mary Go Wild, Tales & Spirits, Red Light Bar en Jimmy Woo.'' Laat de organisatie weten.

Eerste namen voor het festijn zijn ook al bekend gemaakt: Fiesta Macumba Soundsystem, Sophie Straat en Elias Mazian zullen optreden. Kaarten gaan in de verkoop op 24 februari om 10:00 en kosten daarvoor zijn 30 euro. Tickets zullen voor een periode van 48 uur beschikbaar zijn. Een ticket voor Unlocked koop je hier.

“Het nachtleven is voor veel mensen echt een veilige haven waar iedereen mag zijn wie zij willen zijn. Met trots vertegenwoordigen wij daarom als club de LGBTQ+ gemeenschap tijdens dit unieke evenement waarbij de Amsterdamse nacht weer op een voetstuk wordt geplaatst.” aldus Junior van Keulen, programmeur van Club NYX.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grauzone logo

GRAUZONE FESTIVAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND O.A. BOY...In juni vindt Grauzone Festival weer plaats, een multidisciplinair...

Oranjepop 2016

ORANJEPOP NA TWEE JAAR WEER TERUG MET O.A. 4B2M EN... Woensdag 27 april is het Koningsdag en na de afgelopen persconferentie wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.