Mega Mindy, K3, Steven & Hans Kazan en meer bij familieprogramma Vestrock

Mega Mindy
Mega Mindy, K3, Steven & Hans Kazan en meer bij familieprogramma Vestrock
Door sjoertb op 24 februari 2022 - 12:02 1 Op 3, 4 en 5 juni 2022 strijkt Vestrock neer op een prachtig eiland in Hulst. Eerder kondigde de organisatie al het festivalprogramma aan met ruim 30 nationale en internationale headliners: onder meer Editors, Within Temptation, Martin Solveig, Son Mieux, Goldband, Ramkot, Lucas & Steve en Antoon zijn van de partij.

Vandaag is er voor de jongste festivalfans een speciaal familieprogramma aangekondigd. Junioren, hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en overige familieleden en vrienden kunnen terecht voor K3, Mega Mindy, Buurman & Buurman, Steven & Hans Kazan, Mad Science, Andre Het Astronautje en acts van Herman Brood Academie.

Het familieprogramma start op zondag 5 juni om 13.00 uur en verloopt later over in de laatste festivaldag. Vestrock is tenslotte het festival voor de vriendschap: voor klein én groot, voor jong én oud! Er zullen nog tientallen namen volgen voor de 11e editie van Vestrock, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aankomend talent.

Tickets
Vestrock 2022 - Dagkaart Vrijdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Zaterdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Zondag
Vestrock combiticket
Vestrock 2022 - Campingticket

Foto: Mega Mindy op Suikerrock door René Obdeijn

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



suzan & freek

RAADPOP OP NIEUWE LOCATIE MET O.A. ROWWEN HÈZE EN...Met Rowwen Hèze, Son Mieux, Suzan & Freek, Remme, Rondé, DeWolff, The...

Down The Rabbit Hole 2022

THE SMILE (MET THOM YORKE), ERYKAH BADU EN MEER NAAR... Down The Rabbit Hole pakt vandaag uit met nieuwe namen voor de aankomende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.