Welcome To The Future in 2022 voor het laatst in het Twiske

Lollapalooza 2019 festival sfeer dj
Welcome To The Future in 2022 voor het laatst in het Twiske
Door chloetzintzoglou op 28 februari 2022 - 11:51 1 Welcome To The Future zal dit jaar voor het laatst terugkeren naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske. Op 23 juli is de laatste editie. Dit festival is voor alle house en techno liefhebbers. De organisatie is zowel dankbaar als bedroefd dat hierbij wordt aangekondigd dat het geliefde Welcome To The Future-festival na de editie van de zomer van 2022 stopt in deze vorm.

Welcome to the Future heeft na goed overleg met alle betrokken partijen, besloten dat dit het juiste moment is om het festival te stoppen. De ambities van WTTF en het natuur- en recreatiegebied zijn niet meer verenigbaar. Na eerst bijna tien jaar feesten in Paradiso verhuist Welcome to the Future in 2005 naar Studio 80. Een jaar later volgt de eerste editie van het festival.

De laatste editie van het festival (in de huidige vorm) is te bezoeken op 23 juli 2022. De voorverkoop start op 1 maart om 20:00. Stel hier een reminder in. Je krijgt dan een email als de kaartverkoop begint.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCactusfestival

INTERGALACTIC LOVERS, ARAB STRAP, NORDMANN EN TRAAMS...Het programma van de aankomende editie van Cactusfestival 2022 is compleet....

Clouseau

ARTIESTEN SLOTDAG SUIKERROCK BEKEND O.A. TOM JONES,... Tom Jones, Niels Destadsbader, Clouseau, De Kreuners, Peter Koelewijn &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.