Sensation keert na vijf jaar terug naar de Johan Cruijff Arena

beyond sensation
Sensation keert na vijf jaar terug naar de Johan Cruijff Arena
Door chloetzintzoglou op 03 maart 2022 - 12:03 1 Na vijf jaar geen festival te houden in de Arena, keert Sensation dit jaar op 2 juli terug voor de wereldwijde 133e editie. Het thema van Sensation 2022 is ‘Yes’, een verwijzing naar de vrijheid die er weer is na het loslaten van de coronaregels.

De editie 'Yes' is ''Om te vieren dat positiviteit altijd wint, maar ook om te laten zien hoe de dansvloer altijd de plek is geweest waar je helemaal jezelf kunt zijn en alles los kunt laten. Mensen hebben behoefte aan de warmte, de intimiteit en het gevoel van saamhorigheid die bij housemuziek horen'', vertelt Milan Raven, Managing Director van ID&T Events. De vorige edities hadden de thema's white en black. Deze onderscheiding was noodzakelijk om de muziekstijl te kunnen differentiëren.

De line-up voor het Sensation festival moet nog bekend gemaakt worden. De voorverkoop begint op 15 maart. Hier kan je een reminder instellen voor Sensation 2022. Je krijgt een mail zodra de tickets beschikbaar zijn. Via Sensation kan je je pre-registreren om een ticket te bemachtigen. Registreer je hier voor de tickets.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Glastonbury 2021

GLASTONBURY KOMT MET PAUL MCCARTNEY, KENDRICK LAMAR,...Komende zomer moet na drie jaar afwezigheid het Glastonbury festival weer...

Pinkpop 2020 news

ZEVEN NIEUWE NAMEN VOOR PINKPOP 2022 O.A. MY BABY,... Het programma voor Pinkpop 2022 is vanaf vandaag op 1 artiest na compleet!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.