Meer artiesten aangekondigd voor de Lokerse Feesten: o.a. Portland, Seasick Steve en Snow Patrol

review: Snow Patrol - 14-01 - Ziggo Dome Snow Patrol
Meer artiesten aangekondigd voor de Lokerse Feesten: o.a. Portland, Seasick Steve en...
Door redactie op 10 maart 2022 - 11:45 1 Een paar dagen na Kings of Leon en Kraftwerk bekend zijn gemaakt voor de line-up, voegen de Lokerse Feesten vier nieuwe artiesten toe. De Lokerse Feesten vinden plaats van 5 tot en met 14 augustus. Portland, Seasick Steve, Snow Patrol en The Afghan Whigs zijn toegevoegd voor het programma van 10 augustus. Morgen worden meer artiesten aan het programma toegevoegd.

De Lokerse Feesten vonden voor het eerst plaats in 1975. Wat begon als een kleinschalig feest, georganiseerd door de plaatselijke jeugdhuizen en enkele enthousiaste vrijwilligers, groeide in 42 jaar uit tot een 10 dagen durend (stads)festival. Het festivalterrein aan de Grote Kaai heeft een capaciteit van 15.000 bezoekers.

Dit is tot nu toe de bekende line-up van de Lokerse Feesten 2022: Kings of Leon, Kraftwerk Portland, Seasick Steve, Snow Patrol en The Afghan Whigs. De voorverkoop voor Kings of Leon en Kraftwerk is begonnen. De tickets voor de andere shows zijn nog niet beschikbaar. Koop hier tickets voor de Lokerse Feesten 2022. De tickets voor de show van Kraftwerk kosten 50 euro en die voor de dag met Kings of Leon 60.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop 2020 news

GRASPOP METAL MOOSE HEEFT LINE-UP ROND MET O.A. DOG...Zondag 17 april staat het Antwerps Sportpaleis in het teken van Graspop Metal...

Anouk

LIVE IS LIVE FESTIVAL PRESENTEERT ZATERDAG-LINEUP... Live is Live maakt de line up bekend voor zaterdag 18 juni. Het festival dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.