Eerste namen van Rock Zottegem bekend o.a.: Texas, dEUS, Triggerfinger en Joost

review: Triggerfinger - 31/08 - De Onderzeebootloods Triggerfinger
Eerste namen van Rock Zottegem bekend o.a.: Texas, dEUS, Triggerfinger en Joost
Door chloetzintzoglou op 10 maart 2022 - 14:07 1 Rock Zottegem is een jaarlijks festival voor pop en rockmuziek. Rock Zottegem 2022 wordt een XL-versie met een nieuwe editie van 'Rock Zottegem on sunday'. De artiesten Bazart, Triggerfinger, Joost, Texas, dEUS, Clouseau en De Kreuners zullen van 8 tot en met 10 juli in ieder geval op het festival spelen. Er worden later nog veel meer namen voor Rock Zottegem aangekondigd.

Het festival dat in 1994 voor het eerst kleinschalig begon op de markt in Zottegem, groeide elk jaar met meer bezoekers. Uiteindelijk was de groei groot genoeg om het event naar het terrein van de Bevegemse Vijvers te verhuizen. De laatste jaren haalt het festival veel bezoekers binnen, met maar liefst vijfentwintigduizend bezoekers per editie. Normaal gesproken duurt het festival twee dagen: vrijdag en zaterdag. Dit jaar met de XL-versie komt zondag daarbij.

De Rock Zottegem voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Rock Zottegem 2022. Tickets kosten tussen de 20 en 167,10 euro. We houden je hier op de hoogte van de line-up voor deze editie.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRewire 2016

REWIRE 2022 MAAKT LINE-UP COMPLEET EN KOMT MET...Rewire is een elektronisch muziekfestival dat op verschillende locaties in...

Cactusfestival sfeer 2017

ROTTERDAM BLUEGRASS VIERT 10-JARIG JUBILEUM MET O.A.... In het weekend van 24 tot en met 26 juni vindt het Rotterdam Bluegrass...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.