Nieuwe namen Dauwpop 2022: o.a. De Staat, Di-Rect, POM en Beachdog

De Staat Dauwpop 2019
Nieuwe namen Dauwpop 2022: o.a. De Staat, Di-Rect, POM en Beachdog
Door sjoertb op 15 maart 2022 - 12:56 1 Dauwpop is dit jaar voor het eerst een tweedaags festival. Van de eerste festivaldag op 26 mei zijn de tickets al uitverkocht. Van de tweede dag op 27 mei zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Voor beide dagen zijn er vandaag nieuwe namen aan de line-up toegevoegd waaronder De Staat, Di-Rect, POM, Beachdog, Pip Blom, Sports Team en Pist Idiots.

Nieuw op de line-up van 26 mei: Sports Team, Pip Blom, Meskerem Mees, Pist Idiots, Gotu Jim, Outsiders en Tramhaus. Al eerder aangekondigd: onder meer Waterboys, Wolfmother, Kensington, S10, Chef’Special, Son Mieux, Bökkers, Antoon, Pronk, Froukje en Typhoon.

Nieuw op de line-up van 27 mei: De Staat, Di-rect, Prins S En De Geit, Fokke Simons, Cloudsurfers, POM en Beachdog (de nieuwe band van David Achter de Molen van John Coffey) Al eerder aangekondigd: onder meer Editors, Meau, Balthazar, Weval, Eefje de Visser, Kris Kross Amsterdam, Rondé, Claw Boys Claw, Moss en Hang Youth.

Tickets voor Dauwpop 2022 zijn hier verkrijgbaar. Het festival vindt plaats in Hellendoorn.

Foto: De Staat op Dauwpop 2019 door René Obdeijn

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

KABINET SCHRAPT LAATSTE CORONA-REGELS; VANAF 23...Fantastisch nieuws voor liefhebbers van livemuziek (en natuurlijk ook voor de...

Defqon.1

DEFQON.1 PRESENTEERT LINE-UP VAN MEER DAN 290 ARTIESTEN Defqon.1 is een groot driedaags dance-festival met meerdere podia, van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.