18e editie Hello Festival krijgt bezoek van o.a. Europe, Dolly Dots, OMD en Marky Ramone

review: Retropop 2016 Europe
18e editie Hello Festival krijgt bezoek van o.a. Europe, Dolly Dots, OMD en Marky Ramone
Door chloetzintzoglou op 18 maart 2022 - 13:48 1 Op zaterdag 11 juni vindt Hello Festival plaats in de Grote Rietplas voor de 18e editie. Het festival werd voor het eerst in 2002 georganiseerd onder de naam Back to the 80’s. In 2010 werd de naam gewijzigd in Retropop. Nu staat het bekend onder de naam Hello Festival.

Dit zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor Hello Festival 2022: Europe, Dolly Dots, OMD, Al Mckay’s Earth Wind and Fire Experience, Marky Ramone, Bökkers, Dilana Smith, Antoon, Flemming, Q-Music het Foute uur Live, Daredevils, Sergio Cortés Michael Jackson Experience, Henk Wijngaard en de Buurman & Buurman show. Kijk hier naar de huidige line-up van het Hello Festival 2022.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het Hello Festival 2022. Tickets kosten tussen de 55 en 95 euro. Het is ook mogelijk om een campingticket te kopen.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



7th Sunday Festival

7TH SUNDAY FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A....Het 7th Sunday Festival wordt gehouden op Pinksterzondag 5 juni. Op het...

appelpop

APPELPOP MAAKT EERSTE 10 ARTIESTEN BEKEND: O.A. GUUS... De eerste tien namen voor de 29e editie van Appelpop zijn bekendgemaakt:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.