Jack's Soul Live Festival kondigt nieuwe namen aan o.a.: Joss Stone en Candy Dulfer

review: Candy Dulfer - 03/09 - podium Victorie Candy Dulfer
Jack's Soul Live Festival kondigt nieuwe namen aan o.a.: Joss Stone en Candy Dulfer
Door chloetzintzoglou op 25 maart 2022 - 10:29 1 Joss Stone is één van de artiesten op het affiche van het JACK’S Soul Live Festival, dat op zaterdag 27 augustus tussen 12.30 en 23.00 uur plaatsvindt op De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Daarnaast zullen ook Candy Dulfer, Brandon Brown Collective, Samm Henshaw, Steffen Morrison, Giacomo Turra, DJ Irwan, Raywell en Bruze D’Angelo het festival betreden. Kijk hier naar de voorlopige line-up van het Jack's Stone Live Festival 2022.

Jack's Soul Live Festival is het festival voor soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, Het festival heeft inmiddels drie edities achter de rug. Na twee noodgedwongen afgelaste edities is de organisatie op zoek gegaan naar partners om sterker uit de strijd te komen. In Jack’s Casino & Sports is een nieuwe hoofdsponsor gevonden en daardoor gaat het evenement vanaf nu door onder de naam JACK’s Soul Live Festival.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het Jack's Soul Live Festival 2022. Early Bird tickets zijn 49,30 euro en de Deluxe Tickets zijn 231.80.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Franz Ferdinand

FRANZ FERDINAND HEADLINER TWEEDE DAG CACTUSFESTIVALOp 8, 9 en 10 juli zal het Cactusfestival plaatsvinden in het Minnewaterpark...

Bevrijdingspop Haarlem

EERSTE NAMEN BEVRIJDINGSPOP HAARLEM O.A. KREZIP,... Op 5 mei is het weer Bevrijdingsdag. Na twee jaar geen Bevrijdingsfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.