Lokerse Feesten komt met Nederlandstalige avond en kindernamiddag

Lokerse Feesten 2018 news_groot
Lokerse Feesten komt met Nederlandstalige avond en kindernamiddag
Door RobZ op 01 april 2022 - 11:19 1 Dubbel feest op zaterdag 13 augustus in Lokeren. De Lokerse Feesten maakt vandaag bekend dat ze een avond met Nederlandstalige artiesen presenteren en een kindermiddag met o.a. K3 en #likeme.

Zaterdagavond staat de Lokerse Feesten in het teken van de Nederlandstalige pop met Clouseau, De Kreuners, The Clement Peerens Blues Explosion en Regi. Tickets voor deze avond kosten 48 euro en gaan vanaf morgen, zaterdag 2 april om 10u, in verkoop via deze link.

Zaterdagmiddag staat met K3 en #likeme in het teken van de jongsten. Tickets voor deze namiddag kosten 15 euro en gaan vanaf morgen, zaterdag 2 april om 10u, in verkoop via deze link.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Eerder werden al onder andere Kings of Leon, Kraftwerk en Black Eyed Peas bevestigd. Meer nieuwe namen volgen snel. Hier vind je al onze informatie over de Lokerse Feesten 2022.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MOTEL MOZAIQUE MAAKT LINE-UP COMPLEET EN KOMT MET...Op 21, 22 en 23 april staat de binnenstad van Rotterdam in het teken van de...

life i live

HAAGS KONINGSNACHTFESTIVAL LIFE I LIVE KOMT MET... Op dinsdag 26 april wordt na twee jaar coronapauze het tiende hoofdstuk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.