Sjock festival bijna compleet met acht nieuwe namen o.a. This Means War, SONS en Reigning Sound

Sjock 2022
Sjock festival bijna compleet met acht nieuwe namen o.a. This Means War, SONS en...
Door RobZ op 01 april 2022 - 12:54 1 Het affiche van het Belgische rock-‘n’-roll festival Sjock, dat zijn 45e editie in het weekend van 8, 9 en 10 juli 2022 viert op festivalterrein Poeyelhei Gierle nabij Turnhout, is zo goed als volledig met de toevoeging van de volgende 8 acts: This Means War, SONS, Cosmic Psychos, Les Négresses Vertes, Harvesters, Decent Criminal, Teenage Bottlerocket en Reigning Sound. Er gaat een streep door de bevesting van Blasters en Neighborhood Brats.

Eerder werden ook al onder meer Madness, Social Distortion, Peter Pan Speedrock, George Thorogood & The Destroyers, Phil Campbell and the Bastard Sons, Nine Pound Hammer, The Spits, The Sadies en Agnostic Front aangekondigd voor Sjock Festival 2022. Hier vind je de complete Sjock 2022 line-up.

De kaartverkoop voor het punk- garagerockfestival Sjock is al even bezig. Kinderen t/m 14 jaar zijn onder begeleiding van een ouder gratis. Voor iedereen ouder dan 14 jaar zijn er de volgende ticketopties:
Friday: ticket € 50,-
Saturday: ticket € 40,-
Sunday: ticket € 40,-
Short Weekend (Sat/Sun): ticket € 75, -
Combi 3 days: ticket € 99, -
Camper/Caravan access: €30, -

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lollapalooza 2019 festival sfeer

HAVE A NICE DAY FESTIVAL KOMT MET NIEUW HEMELSVAART...De organisatie van Have A Nice Day festival maakt vandaag bekend na 15 jaar...

Froukje

FROUKJE GEEFT OP BEVRIJDINGSDAG GRATIS CONCERT IN DE... In het kader van Bevrijdingsfestival Zoetermeer worden er op 5 mei op diverse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.