Better Get Hit Festival keert terug met concerten én driedaags festival in Tilburg

review: Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Jeangu Macrooy
Better Get Hit Festival keert terug met concerten én driedaags festival in Tilburg
Door sjoertb op 06 april 2022 - 11:53 1 Op 9, 10 en 11 september 2022 is Better Get Hit Festival terug met de tweede editie. Eerder kon het vanwege de pandemie niet doorgaan. Op het festival vind je (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekgenres. Onder andere Jungle by Night en Michelle David treden op. Tickets voor het festival zijn hier verkrijgbaar.

In de aanloop vinden er dit najaar drie kleinere concerten onder de vlag van Better Get Hit in Tilburg plaats. Tijdens de concertreeks, de zogenaamde Warmin’Up Concerts, kan het publiek kennismaken met toonaangevende, talentvolle artiesten die hen een voorproefje geven van wat zij op het festival kunnen verwachten.

De concerten:
21-05-2022 - Warmin’Up Concert: Sabrina Starke, Richville en Pxrple Jazz - Paradox, Tilburg (tickets)
26-06-2022 - Warmin’Up Concert: Jeangu Macrooy, Joël Domingos en Guido Nijs Quintet - Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg (tickets)

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fleet Festival

NIEUW FLEET FESTIVAL OP PARTYBOTEN MET O.A....Nederland heeft er een nieuw tweedaags muziekevenement bij met een uniek...

The Toy Dolls news

SNIESTER FESTIVAL COMPLEET MET O.A. TOY DOLLS, GOAT... Sniester Festival komt na een uitverkochte editie in oktober terug in mei...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.