Rock Werchter krijgt Encore met Florence + The Machine

review: Sziget 2019 - maandag Florence + The Machine
Rock Werchter krijgt Encore met Florence + The Machine
Door RobZ op 08 april 2022 - 10:07 1 Rock Werchter krijgt in 2022 een Encore! Op zondag 26 juni wordt er op het festivalpark Werchter een extra dagfestival georganiseerd. Er zal live-muziek klinken op het Main stage en The Barn. Rock Werchter Encore, een éénmalige bisronde van Rock Werchter, vindt enkele dagen voor het vierdaagse festival zelf plaats. En de eerste naam voor Rock Werchter Encore is binnen. Florence + The Machine is headliner van de extra Rock Werchter dag. Er zullen later nog meer namen bekend worden gemaakt voor Rock Werchter Encore. Op onze Rock Werchter Encore pagina vind je natuurlijk alle info.

Festivaldirecteur Herman Schueremans: “De voorbije twee zomers was het eerder stil in het Festivalpark. De honger om ten volle opnieuw festivals te beleven is groot. Zo zijn zowel Rock Werchter als Werchter Boutique uitverkocht. Vroeger dan ooit is dat. De knaldrang is echt. Zowel bij de fans als bij de artiesten. En ook bij ons. We want more. Daarom pakken we uit met dit éénmalig extra dagfestival om de terugkeer van de festivals te vieren. Een aantal topartiesten waaronder het altijd geweldige Florence + the Machine is reeds geboekt.”

De kaartverkoop van Rock Werchter Encore start op donderdag 14 april om 10:00 uur. Tickets kosten 94 euro inclusief servicekosten. Mensen die al een kaart hebben voor het Rock Werchter festival krijgen een code gemaild waarmee ze 10 euro korting krijgen. Via deze link koop je tickets voor Rock Werchter Encore. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Louis Tomlinson

LOUIS TOMLINSON AFSLUITER LOKERSE FEESTENDe Lokerse Feesten zijn van 5 tot 14 augustus 2022. De organisatie maakt weer...

Disclosure

ELECTRIC CASTLE MAAKT NIEUWE NAMEN BEKEND O.A.:... Electric Castle vindt van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli plaats bij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.