Werfpop Festival voor het eerst niet gratis maar met Jett Rebel, Otoboke Beaver en The Vices

review: Jett Rebel - 05/07 - Paradiso Jett Rebel
Werfpop Festival voor het eerst niet gratis maar met Jett Rebel, Otoboke Beaver en The...
Door chloetzintzoglou op 08 april 2022 - 12:33 1 Werfpop Festival vindt dit jaar op 9 juli plaats in Leiden. Het festival vindt jaarlijks plaats in de Leidse Hout. Het festival is in bijna vier decennia uitgegroeid tot één van de grootste gratis festivals van Nederland en probeert zich elk jaar weer te vernieuwen. Dit jaar zal dit helaas veranderen. Vanwege de coronacrisis gaat het festival dit jaar voor het eerst entree heffen. Gelukkig blijft de prijs beperkt tot 7,50 euro. Hier krijg je wel een drankje, ECO-beker en plaspartout voor.

Werfpop maakt de eerste namen van de line-up bekend: Jett Rebel, Zuster Zonnebloem, Otoboke Beaver en The Vices. Bekijk hier de line-up van Werfpop Festival 2022.

Werfpop is tot op heden een gratis festival geweest. Door de lastige jaren van de corona crisis heeft de organisatie besloten om een entreeprijs van 7,50 te vragen. De voorverkoop start op zaterdag 9 april. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Werfpop 2022.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

PAASPOP KOMT MET 25 LAATSTE NAMEN VOOR 2022 EDITIE...Met nog slechts een week te gaan tovert de organisatie van Paaspop nog eens...

Louis Tomlinson

LOUIS TOMLINSON AFSLUITER LOKERSE FEESTEN De Lokerse Feesten zijn van 5 tot 14 augustus 2022. De organisatie maakt weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.