Judas Priest op Lokerse Feesten Metaldag met o.a. Lamb of God, Kreator en Sloper

Judas Priest
Judas Priest op Lokerse Feesten Metaldag met o.a. Lamb of God, Kreator en Sloper
Door sjoertb op 19 april 2022 - 10:48 1 Op de Lokerse Feesten is er één dag die geheel in het teken staat van de zwaarste, luidste en hardste muziek: METAL!! Op 7 augustus vindt de metaldag plaats en de eerste namen zijn aangekondigd.

Judas Priest treedt op als headliner en viert 50 Heavy Metal Years. De twee metal-iconen Lamb of God en Kreator zijn erbij en de heren van Sloper, de band rond superdrummers Mario Goossens (Triggerfinger) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), komen hun naam eer aan doen. Brutus en At The Gates zijn ook van de partij.

Tickets zijn direct in de voorverkoop gegaan via de website van het festival.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Eerder werden al onder andere Kings of Leon, Kraftwerk en Black Eyed Peas bevestigd. Meer nieuwe namen volgen snel. Hier vind je al onze informatie over de Lokerse Feesten 2022.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTrijntje Oosterhuis

NIEUW FLEVO JAZZ FESTIVAL MET O.A. TRIJNTJE...Op vrijdag 3 juni is Kunstlinie de plek voor een flinke portie jazz. Tijdens...

Vierdaagse Feesten nieuws

VIERDAAGSEFEESTEN NIJMEGEN KOMT MET FLINKE LIJST... In ruim 50 jaar is de Vierdaagsefeesten uitgegroeid tot het grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.