Winnen: 2 VIP-Tickets voor Koningsnacht-festival The Life I Live 2022

Life I Live 2019 sunfire
Winnen: 2 VIP-Tickets voor Koningsnacht-festiva- l The Life I Live 2022
Door sjoertb op 20 april 2022 - 13:08 1 Het verjaardagsfeest voor onze koning Willem-Alexander komt eraan. Dat betekent dat er overal in het land feest gevierd wordt. In Den Haag kun je terecht voor een spectaculaire Koningsnacht op 26 april. Dan vindt namelijk een gloednieuwe editie van The Life I Live plaats met tientallen bands en dj’s.

In de binnenstad van Den Haag treden onder meer The Skatalites, Jungle By Night, The Cool Quest, Personal Trainer, Go_A, Kuzko, Paul Sinha en POM op. Hier vind je de hele line-up.

Toegang tot The Live I Life 2022 is gratis maar we hebben nog iets leuks voor je: Festivalinfo mag 2 VIP-tickets weggeven. De kaarten geven toegang tot de exclusieve delen van het festival en unieke goodies. Om kans te maken hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Life I Live 2022'.

Foto: The Life I Live 2019 door Anja de BruijnNooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBazart

BREDA BARST VIERT JUBILEUM OP EXTRA FEEST MET...Breda Barst viert zijn 25-jarig jubileum in Park Valkenberg met een extra...

Cactusfestival

NIEUWE NAMEN CACTUSFESTIVAL: O.A. DE JEUGD VAN... Het Cactusfestival wordt op 8, 9 en 10 juli gehouden in het Minnewaterpark te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.