Flogging Molly en Bad Religion op de Lokerse Feesten Punkdag

Flogging Molly
Flogging Molly en Bad Religion op de Lokerse Feesten Punkdag
Door sjoertb op 26 april 2022 - 12:30 1 Flogging Molly en Bad Religion zijn dit jaar op de Lokerse Punkdag op maandag 8 augustus te zien. Na de Metaldag van Lokerse Feesten worden de punk-liefhebbers in de watten gelegd op die dag van de feestweek. Ook The Interrupters, SONS en ANTI-FLAG zijn erbij.

Tickets kosten 39 € en zijn te koop vanaf woensdag 27 april om 12u via de website van het festival.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Eerder werden al onder andere Kings of Leon, Kraftwerk en Black Eyed Peas bevestigd. Meer nieuwe namen volgen snel. Hier vind je al onze informatie over de Lokerse Feesten 2022.

Met deze aankondiging krijgt het programma stilaan vorm: zo zijn de headliners van 8 van de 10 dagen bekend. Voor 190 euro krijg je toegang tot 10 dagen Lokerse Feesten.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anna B Savage

NIEUW FESTIVAL WHISPER IN RIVIERENHOF MET: O.A. ANNA...Op 27 en 28 augustus is er een nieuw festival in Openluchttheater Rivierenhof...

Sfeer Welcome To The Village 2014

27 NIEUWE ACTS VOOR WELCOME TO THE VILLAGE: O.A.... Er zijn 27 nieuwe namen aangekondigd voor de aankomende editie van Welcome to...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.