S10, Duncan Laurence, Jaïr & Glen Faria en meer op Rotterdam Pride 2022

review: S10 - 29/4 - Podium Victorie
S10, Duncan Laurence, Jaïr & Glen Faria en meer op Rotterdam Pride 2022
Door chloetzintzoglou op 12 mei 2022 - 12:01 1 Rotterdam Pride vindt plaats van 17 tot en met 26 juni op verschillende locaties in Rotterdam Onder andere S10, Duncan Laurence en Jaïr & Glen Faria zijn aangekonigd voor Rotterdam Pride 2022.

Ook Babs, Lionstorm, Willie Wartaal & Doppelgang, Covergirl Sunny, Shug La Sheedahm, Ma’ma Queen en Typhoon Angels zijn aangekondigd. Zij zullen allen te zien zijn op 18 juni op Roze Zaterdag.

Kijk hier naar de line-up van Rotterdam Pride 2022.

Het pride evenement is speciaal georganiseerd om de vrijheid van de lhbt gemeenschap te vieren. Tegelijkertijd is het een protest tegen alle landen die minder rechten hebben voor lesbiënes, homoseksuelen, biseksuelen, non-binaire personen en transgenders.

Op Roze Zaterdag is toegang tot de optredens op de Coolsingel gratis. Er zijn tijdens Rotterdam Pride ook events waarvoor je een ticket moet kopen.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vestrock12

VESTROCK MAAKT LINE-UP COMPLEET MET GO_A, DJ...Het rock en pop festival Vestrock vindt plaats in Hulst te Zeeland. De...

Lowlands 2022

LOWLANDS PRESENTEERT DANCE-PROGRAMMERING MET O.A.... Lowlands maakt vandaag zijn dance-programmering bekend! Op het festival in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.