Nieuw festival Sounds Like Trouble met o.a. De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal
Nieuw festival Sounds Like Trouble met o.a. De Jeugd van Tegenwoordig
Door chloetzintzoglou op 18 mei 2022 - 12:46 1 Het nieuwe festival Sounds Like Trouble doet haar intrede en vindt op 4 september 2022 plaats in de Tuinen van West in Amsterdam. Ruim 35 nationale en internationale artiesten maken hun opwachting op Sounds Like Trouble en verspreid over zes podia laat de programmering van het festival een mix van onder andere hiphop, pop, house, techno, afrobeat en electro zien.

Zo zullen onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Dj Folamour, Animistic Beliefs, Antunes, Bella, Benny Rodrigues, Branko, CC:DISCO!, Cincit, Clara Cuvé b2b Wallis, Dam Swindle, David Vunk, DJ Lag, DutchAfro en Esa te zien zijn op het nieuwe festival. Kijk hier naar de line-up van Sounds Like Trouble 2022.

De voorverkoop start maandag 23 mei om 12:00 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Sounds Like Trouble 2022.Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sounds Like Trouble 2022
Tickets Sounds Like Trouble 2022
Sounds Like Trouble 2022
Crossing Border

CROSSING BORDER KEERT NA ACHT JAAR TERUG NAAR ANTWERPENHet Crossing Border festival kijkt terug op een succesvolle Antwerpse...

S10

S10, POM, SLOPER EN MEER OP GRATIS FESTIVAL BREDA BARST De eerste namen voor de gratis zaterdag en zondag van de 25e editie van Breda...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.