Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Sziget o.a. Froukje, Meskerem Mees en Eefje de Visser

Froukje
Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Sziget o.a. Froukje, Meskerem Mees en Eefje de Visser
Door chloetzintzoglou op 20 mei 2022 - 14:21 1 Het Hongaarse festival Sziget vindt van woensdag 10 augustus tot maandag 15 augustus plaats op het Óbudai Eiland in Budapest. Sziget is een van de grootste festivals van Europa met een gevarieerd programma. Sziget is een van de grootste muziekfestivals in Europa met meer dan 1000 shows verdeeld over 60 podia.

Het festival voeft vandaag een flinke lijst met ook veel Nederlandse artiesten toe aan de line-up. Amber Vineyard, Amsterdam Klezmer Band, Chamos, Cor, Darling Peter, Eefje de Visser, Envy Peru, Froukje, Hands Some Feet, Magic Mirror, Meskerem Mees, Sweetie Darling, The Ruggeds en YellowStraps zullen spelen op Sziget 2022.

Dit jaar is er op Sziget ook een nieuw podium: dropYard. Bij deze stage ontdek je hiphop uit vele landen én in eigen taal. Rapper Cor en Chamos zijn alvast bevestigd voor hun optreden op het nieuwe podium.

De kaartverkoop van Sziget 2022 is al even bezig. Koop hier tickets voor Sziget 2022. Tickets kosten tussen de 88 en 577,50 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sziget 2022
Tickets Sziget 2022
Sziget Festival 2022
€ 88,00 - 346,00
Froukje

LOKERSE FEESTEN KONDIGT REEKS NIEUWE NAMEN AAN MET...De Lokerse Feesten vinden van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus plaats...

Zwarte Cross

ZWARTE CROSS KOMT MET MEER DAN 40 NIEUWE NAMEN MET... Het Zwarte Cross festival vindt in Lichtenvoorde in Nederland plaats van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.