Stadsoase terug in Eindhoven met festival

Stadsoase de Zomertuin Eindhoven
Stadsoase terug in Eindhoven met festival
Door sjoertb op 24 mei 2022 - 10:59 1 In 2020 en 2021 had Stadsoase twee uitverkochte zomeredities en ook dit jaar komt het event weer terug naar Eindhoven. Stadsoase - Het Festival vindt plaats op zaterdag 17 september op het terrein van de IJzeren Man in hartje Eindhoven.

Waarbij de bezoeker vorig jaar tijdens de pandemie noodgedwongen gebonden was aan tafels en stoelen, kan er deze keer wél gedanst worden. Op de IJzeren Man in Eindhoven verrijst op zaterdag 17 september namelijk een volwaardig festivalterrein met zeven area’s. Er is hoogwaardig eten en drinken en verrassende live acts treden op. De exacte invulling van het programma wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Voor Stadsoase – Het Festival is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wie tickets wil kopen pre registreert zich vanaf vandaag voor kaarten via de website van het festival. Enkel met deze pre-registratie op zak is het mogelijk om kaarten te kopen tijdens de start van de kaartverkoop op maandag 13 juni om 19:00 uur.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Stadsoase 2022
Tickets Stadsoase 2022
Stadsoase 2022
Rock Werchter 2022

MOSES SUMNEY VERVANGEN DOOR HIGH HI OP ROCK WERCHTER Moses Sumney heeft helaas het optreden op Rock Werchter moeten afzeggen....

TW Classic 2019

ROCK WERCHTER ENCORE AFGELAST; MEESTE ARTIESTEN... De extra festivaldag Rock Werchter Encore stond gepland voor zondag 26 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.