Noorderzon komt met gratis concerten van o.a.: The Weather Station en Donny Benét

The Weather Station
Noorderzon komt met gratis concerten van o.a.: The Weather Station en Donny Benét
Door chloetzintzoglou op 02 juni 2022 - 11:46 1 Het Noorderzon festival vindt plaats in de binnenstad van Groningen. Van donderdag 18 tot zondag 28 augustus wordt het festival gehouden.

Na de eerste aankondigingen uit het internationale theaterprogramma, presenteert het Groningse Noorderzon Festival of Performing Arts & Society vandaag de eerste namen uit het muziekprogramma.

Op de Apollo, het grootste openluchtpodium van het festivalterrein in het Noorderplantsoen, spelen in augustus The Weather Station, Donny Benét, David Keenan, Minyo Crusaders, Togo All Stars, Natalie Bergman en Meindert Talma & Freek de Jonge.

Deze zeven concerten zijn gratis te bezoeken. Naast de concerten op de Apollo, presenteert het festival een uitgebreid muziekprogramma op vier locaties in het plantsoen, waarvan het grootste gedeelte vrij toegankelijk is.

Op zaterdag 18 juni 12 uur begint de kaartverkoop voor het internationale hoofdprogramma van Noorderzon 2022. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het Noorderzon festival 2022.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boom Chicago news

BOOM CHICAGO COMEDY FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET...Het Boom Chicago Comedy Festival vindt van donderdag 7 tot zondag 17 juli...

Eefje de visser

HEAR HEAR! VOEGT EEFJE DE VISSER, BLOOD RED SHOES EN... De eerste editie van het HEAR HEAR! Festival wordt op zondag 14 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.