Nieuwe namen Mixtream: o.a. Will and the People, Bazzookas, POM en Kenny Reppe

Will and the People
Nieuwe namen Mixtream: o.a. Will and the People, Bazzookas, POM en Kenny Reppe
Door sjoertb op 08 juni 2022 - 18:21 1 De line-up van Mixtream Festival is uitgebreid met 9 nieuwe namen. Aan het festivalprogramma zijn de Engelse band Will and the People en het ska-rockgezelschap Bazzookas als headliners toegevoegd. De bands zijn bekenden van het festival en bouwden er eerder al een waanzinnig feest. Een goede reden om dat nog eens over te komen doen.

Ook zijn indie-band POM, rapper Kenny Reppe en live DJ's Knipøg onthuld voor de aankomende editie van het festival.

Afgelopen werd de Mixtream Band & DJ Contest gehouden waarin de DJ's Gene Futuro en The Bassjunk en de bands Eyecloser (voorheen Project88) en Percy Graveland een plek op het festival veroverden.

Eerder was al bekend dat Nakatomi voor de Dance liefhebbers op het DJ-podium optreedt waar ook Virato & Joyliana, Melolife, DJ Ginia, Merow, Lizz V en Angie Mill draaien. Voor het hoofdpodium was al aangekondigd dat Starfish, Bloid, BERZERK en Westone te zien zijn.

Mixtream Festival 2022 vindt plaats op zondag 28 augustus in het Rosarium Park in Heerhugowaard en is geheel gratis te bezoeken.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ramblinroots

RAMBLIN' ROOTS TERUG IN TIVOLIVREDENBURG MET O.A....Americana, blues en roots komen weer naar Utrecht tijdens Ramblin' Roots. Op...

Rock Werchter 2022

SLOPER VALT IN VOOR POORSTACY OP ROCK WERCHTER De Amerikaanse muzikant Poorstacy uit Palm Beach, Florida heeft helaas zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.