Red Hot Chili Peppers annuleert show in Glasgow; Onzekerheid voor Rock Werchter

review: Red Hot Chili Peppers - 10/06 - Goffertpark Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers annuleert show in Glasgow; Onzekerheid voor Rock Werchter
Door chloetzintzoglou op 01 juli 2022 - 10:45 1 De Red Hot Chili Peppers zouden vandaag op 1 juli optreden in Glasgow, deze show gaat niet door vanwege ziekte. Hierdoor is mogelijk hun optreden op Rock Werchter 2022 in gevaar. Het Belgische festival heeft Red Hot Chili Peppers als headliner op het affiche staan op zondag 3 juli. Rock Werchter belooft vanmiddag meer informatie over het doorgaan van dit optreden.

Red Hot Chili Peppers is een Amerikaanse band die funk, rap, punk en pop combineert met rock. De band is in 1983 opgericht in de Californische stad Los Angeles. De Red Hot Chili Peppers zijn vooral bekend van hun albums Blood Sugar Sex Magik, Californication, By the Way en The Getaway. Het meest recente album, Unlimited Love, verscheen op 1 april 2022. Bekende singles zijn onder meer Under the Bridge, Otherside en Californication.

Gisteren was er onzekerheid over het doorgaan van het Metallica optreden op Rock Werchter. Gelukkig komt de band vanavond gewoon optreden.

Het optreden van Clairo gaat morgen niet door. De singer/songwriter wordt vervangen door Charlotte Adigery & Boris Pupul. Zij spelen zaterdag om 17:35 in Klub C.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSfeer concert rap

DRIE UTRECHTSE PODIA VIEREN 900 JARIG BESTAAN MET...Ter gelegenheid van het 900-jarig bestaan van de stad Utrecht in 2022, slaan...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMEND... Festivalinfo is met afstand de grootste website over live-muziek in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.