Down The Rabbit Hole vervangt vijf afvallers met o.a. Personal Trainer en Eefje de Visser

Eefje De Visser
Down The Rabbit Hole vervangt vijf afvallers met o.a. Personal Trainer en Eefje de Visser
Door chloetzintzoglou op 01 juli 2022 - 15:49 1 Down The Rabbit Hole vindt vandaag tot en met zondag 3 juli plaats in Beuningen. Meerdere artiesten waaronder Sleaford Mods, Clairo, Maribou State, Kae Tempest en Greentea Peng kunnen niet optreden op Down The Rabbit Hole.

Zij worden vervangen voor Personal Trainer, Son Mieux, David Vunk, Eefje de Visser en Joep Beving. De artiesten zijn afgevallen door verschillende redenen. Zo zijn er in de crew van Clairo meerdere corona besmettingen geconstateerd. Ook Kae Tempest kan niet optreden vanwege een corona besmetting. Greentea Peng treedt vanwege zwangerschap niet op en zet daarbij ook haar geplande tour stop.

Down The Rabbit Hole is een driedaags muziekfestival dat voor het eerst in 2014 werd gehouden, in recreatiepark De Groene Heuvels in Ewijk. Het festival wordt georganiseerd door Mojo Concerts en in de markt gezet als "het kleine broertje" van Lowlands.

Bekijk hier de aangepaste programmering van Down The Rabbit Hole 2022.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Down the Rabbit Hole 2022
Tickets Down the Rabbit Hole 2022
Down The Rabbit Hole 2021 | Rabbit Resort
Down The Rabbit Hole 2022

FOTO-VERSLAGEN DOWN THE RABBIT HOLE 2022: O.A.... Down The Rabbit Hole vond afgelopen weekend plaats in De Groene Heuvels in...

Sfeer concert rap

DRIE UTRECHTSE PODIA VIEREN 900 JARIG BESTAAN MET... Ter gelegenheid van het 900-jarig bestaan van de stad Utrecht in 2022, slaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.