Doornroosje komt met nieuw festival ''Zeitgeist'' eerste editie met o.a. Tramhaus en Squid

review: Metropolis Festival 2022 Tramhaus
Doornroosje komt met nieuw festival ''Zeitgeist'' eerste editie met o.a. Tramhaus en Squid
Door melissavkoldam op 18 juli 2022 - 13:45 1 Doornroosje presenteert het nieuwe indoor festival Zeitgeist. Op 3 december ontdek je de tofste act van het moment. En daarin heeft de organisatie geen ongelijk. De eerste twee namen voor het festival zijn namelijk Tramhaus en Squid.

De Rotterdamse band Tramhaus is een veelbesproken livesensatie. Met een overweldigende energie weten ze menig concertzaal tot zwetende mensenmassa om te toveren met hun hypnotiserende post-punk.

Squid is een Engelse postpunkband uit Brighton, Engeland. Bestaande uit zanger en drummer Ollie Judge, gitaristen Louis Borlase en Anton Pearson, bassist Laurie Nankivell en toetsenist Arthur Leadbetter.

Binnenkort zullen er meer namen toegevoegd worden aan de line-up.

Kaarten voor het festival zijn al wel te koop. Een early-birdticket is €27,50. Als je later een kaartje koop kost deze €37,50.

Een ticket voor Zeitgeist scoor je hier.

Aan interessante gitaarmuziek geen gebrek in 2022; met invloeden vanuit vele hoeken gaan genres als postpunk, wave en garagerock buiten de gebaande paden. Zeitgeist brengt je een fijne selectie uit deze genres op een presenteerblaadje: de heetste acts van vandaag en je favorieten van morgen. Aldus Doornroosje over Zeitgeist.




Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat

WINNEN: 2X2 COMPLEXITY FEST IN PATRONAATPatronaat’s festival voor avontuurlijke en grensverleggende heavy muziek...

FestiFallz 2021

TWEEDE EDITIE VOOR FESTIFALLZ IN WEERT MET O.A.... Na een succesvolle eerste editie van FestiFallz in 2021 kondigt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.