Motörhead-gitarist Phil Campbell bevestigd voor Pitfest 2023

Phil Campbell
Motörhead-gitarist Phil Campbell bevestigd voor Pitfest 2023
Door RobZ op 02 augustus 2022 - 11:58 1 Pitfest kondigt elke eerste van de maand een aantal bands aan voor de editie van 2023. Gisteren werd bekend dat Motörhead legende Phil Campbell met zijn Bastard Sons een exclusieve Nederlandse festivalshow zal gaan spelen op het Drentse festival. In 2020, vijf jaar na het overlijden van Motörhead's frontman Lemmy, besloot Phil Campbell om de nalatenschap in ere te houden. Samen met The Bastard Sons brengt ie een volle Motörhead set naar Pitfest.

Ook de Australische thrashers Harlott en de Nederlandse hardcoreband Lies! komen naar Pitfest 2023.

Pitfest wordt van 30 juni tot en met 2 juli gehouden in Emmen. In totaal zijn er nu 8 bands aangekondigd. Hieronder Mayhem en Phil Campbell. Op onze Pitfest festivalpagina vind je de hele line-up. In totaal zullen meer dan 40 bands volgend jaar naar Pitfest 2023. Tickets voor Pitfest 2023 zijn te koop via deze link. Drie dagen festival kost 99 euro. Voor een ticket voor de zaterdag en zondag betaal je 74 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLondon Calling

NIEUWE NAMEN LONDON CALLING FESTIVAL: O.A. THE...De Britse bands The Lounge Society, Crack Cloud, LIFE, Gurriers, Romero,...

Lollapalooza 2019 festival sfeer

PKP DWNTWN MAAKT LINE-UP BEKEND In eerder nieuws vertelden we al over het nieuwe PKP DWNTWN wat de stad op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.