Winnen: 2x2 tickets voor Jenny Bede op Comedy Stop Haarlem

Jenny Bede
Winnen: 2x2 tickets voor Jenny Bede op Comedy Stop Haarlem
Door sjoertb op 02 augustus 2022 - 13:40 1 Jenny Bede komt ook langs bij het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem! Op zaterdag 17 september komt ze optreden en we hebben wat leuks voor je. Meer info hieronder!

Muzikaal, luchtig en heerlijk herkenbaar: de shows van Jenny Bede zijn een waar genot om mee te maken! Geen verrassing dat ze al eens de BAFTA Rocliffe Award voor beste nieuwe comedy talent won.

Wil je graag bij de show van Jenny Bede op Comedy Stop Haarlem aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Jenny Bede stuur je een mailtje naar acties@festivalinfo.nl. Vul als onderwerp 'Jenny Bede' in en zet je volledige naam in de mail.

Op 15, 16 en 17 september 2021 is Haarlem de comedyhoofdstad van Nederland. In verschillende zalen van Patronaat zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Breda Barst

BREDA BARST VOEGT LADING NIEUWE ARTIESTEN TOE Breda Barst heeft hart voor lokaal talent. Op de main stage staan dan ook...

London Calling

NIEUWE NAMEN LONDON CALLING FESTIVAL: O.A. THE... De Britse bands The Lounge Society, Crack Cloud, LIFE, Gurriers, Romero,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.