Hit The City maakt eerste tien namen bekend o.a. Doodswens, Ares en Prins S. en De Geit

Prins S en de Geit
Hit The City maakt eerste tien namen bekend o.a. Doodswens, Ares en Prins S. en De Geit
Door PhaedraW op 26 augustus 2022 - 10:24 1 Dutch Design Week (DDW) verwelkomt ieder jaar duizenden designers en bezoekers van over de hele wereld. Net als voorgaande jaren wordt de levendigheid van DDW doorgetrokken naar de avond met een geheel gratis muziekfestival. Het festival vindt plaats op 10 verschillende locaties in Eindhoven waaronder Altstadt, Café Wilhelmina, Effenaar, Stroomhuis en Student Hotel.

De eerste tien namen zijn bekend gemaakt en geven je een sneak peek van de line-up van meer dan 50 acts en collectieven. Nieuw op het affiche zijn black metal band Doodswens, indie-rockband Bat Eyes, folk-pop artiest Nèomi en Haags trio Prins S. en De Geit vullen de avond. Ook betreden Eades, Ares, Jiri11, Ferdous, Poodle en Silver Lake het podium.

De toegang is gratis voor zowel bezoekers van Dutch Design Week als voor iedere muziekliefhebber die geïnteresseerd is in het programma. Alle informatie over Hit the City 2022 vind je hier.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefekkonieuwslogo

900 MINUTEN NU COMPLEET MET 23 NIEUWE NAMEN O.A....Naast eerder bevestigde namen als Black Sun Empire, Carista, Colin Benders...

Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

MEETSYSTEEM & VICTOR DE ROO EN SEBASTIAN KAMAE IN DE... In de Waalse Kerk in Amsterdam worden twee exclusieve shows gehouden tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.