Line-up Le Guess Who? compleet met optredens van o.a. Estrella Morente, Lido Pimienta en Cate Le Bon

le guess who
Line-up Le Guess Who? compleet met optredens van o.a. Estrella Morente, Lido Pimienta...
Door PhaedraW op 16 september 2022 - 10:53 1 Het programma van de 15e editie van festival Le Guess Who? is helemaal compleet. De organisatie heeft 73 toevoegingen gedaan aan de line-up voor deze speciale editie van het festival.

Een aantal van deze toevoegingen zijn Estrella Morente, Mourning [A] BLKstar, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Idris Ackamoor & The Pyramids, Personal Trainer, Moonshine, Lido Pimienta, Cate Le Bon en Bong-Ra. Ook zullen er optredens zijn van blondewednesday, Lewsberg, Yaya Bey, Rival Consoles, Eerie Wanda en chamæleon. De volledige line-up is te vinden op onze Le Guess Who? 2022 festivalpagina.

Er zijn nog gelimiteerde dagkaarten voor Le Guess Who? 2022 beschikbaar via de website van Le Guess Who? Passe-partouts zijn uitverkocht. Le Guess Who? werkt samen met VluchtelingenWerk en NewBees voor het initiatief ‘Geef een Toegift’, waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om een extra dagkaart te kopen (tegen 50% van de reguliere prijs) voor mensen die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek aan het festival, maar daar de financiële middelen niet voor hebben.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMezz

NIEUW METAL FESTIVAL MEZZ METAL FEST PRESENTEERT...Al jaren staat metal op het programma in podium MEZZ, Breda, maar nu is het...

Joep Beving

FESTIVAL POPMONUMENT TERUG IN BREDA MET O.A. JOEP... Festival PopMonument komt terug naar Breda. Na een succesvolle editie in 2021...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.