Prognosis komt met de eerste namen voor 2023 waaronder Riverside en Soen

soen
Prognosis komt met de eerste namen voor 2023 waaronder Riverside en Soen
Door PhaedraW op 04 oktober 2022 - 11:39 1 Prognosis komt in april 2023 weer terug. Het festival heeft volgend jaar niet een maar twee edities; op 15 en 16 april 2023 staat de Effenaar, Eindhoven, in het teken van progressieve muziek, en op 22 en 23 april is Prognosis te vinden in Indigo at the O2, Londen! Voor beide edities hebben ze nu de eerste namen van de line-up bekend gemaakt.

Als eerste headliner komt de Poolse Riverside, de tweede headliner wordt nog bekend gemaakt. Verder treden ook Voivod, Soen, Iamthemorning en Ithaca op. Ook zijn Rosalie Cunningham, LizZard en O.R.K. aan de line-up van Prognosis toegevoegd. Meer namen worden nog aangekondigd.

Kaarten voor Prognosis in de Effenaar, Eindhoven, zijn al in de verkoop. Dagtickets kosten 59 euro per stuk en een combiticket (15+16 april) kost 89 euro per stuk.

Koop hier een Prognosis dagticket - Zaterdag
Koop hier een Prognosis dagticket - Zondag
Koop hier een Prognosis combiticket - Weekend

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Depeche Mode

DEPECHE MODE EERSTE HEADLINER PRIMAVERA SOUND 2023...De Briste band Depeche Mode is zojuist bevestigd als eerste headliner voor...

Into The Grave 2017 sfeer metal

PITFEST BEVESTIGT 9 NIEUWE NAMEN O.A. EXHORDER,... Pitfest bevestigd maar liefst 9 nieuwe namen. Het festival vindt volgend jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.