Winnen: 2x2 tickets ADE Secret Project Festival met o.a. Sven Väth, Kode 9, Fatima Yamaha en Sherelle

review: ADE: A State of Trance Mark Sixma
Winnen: 2x2 tickets ADE Secret Project Festival met o.a. Sven Väth, Kode 9, Fatima...
Door melissavkoldam op 06 oktober 2022 - 11:42 1 Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam.

Met optredens van onder andere Sven Väth, Kode 9, Fatima Yamaha, Sherelle, Patrick Topping, Marco Carola, Moktar, Skream en KlangKuenstler ziet de line-up er meer dan prima uit. Alle namen die 22 oktober op Secret Project Festival spelen, vind je hier.

Lijkt jou het nou tof om bij dit ADE evenement aanwezig te zijn? Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven! Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar [email protected] met als onderwerp 'Secret Project Festival'.

Techno en house muziek zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse festival landschap. Bekende namen als DGTL en Awakenings kent iedereen, Secret Project Festival is nog the new kid on the block. Wat het vooral bijzonder maakt is de grootse Amerikaanse aanpak in combinatie met verschillende muziekgenres. Secret Project is onderdeel van Insomniac, wat bekend staat om hun enorme festivals als EDC en Electric Zoo. De productie die daar achter zit is echt iets wat Nederland nog niet kent en wat het meest te vergelijken zou zijn met Tomorrowland in België.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

PINKPOP BEVESTIGT MET P!NK EERSTE HEADLINERP!NK staat op Pinkpop 2023! De Amerikaanse zangeres deelt vanochtend haar...

Helldorado 2022

HELLDORADO 2022 COMPLEET MET O.A. THE GODDAMN... De line-up van Helldorado 2022 is helemaal rond. De laatste namen zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.