Nieuw electronica-festival ETMAAL in TivoliVredenburg gecureerd door Colin Benders

Etmaal TivoliVredenburg
Nieuw electronica-festival ETMAAL in TivoliVredenburg gecureerd door Colin Benders
Door sjoertb op 13 oktober 2022 - 12:17 1 Colin Benders gaat in samenwerking met TivoliVredenburg en MOJO Concerts het nieuwe festival ETMAAL organiseren. Op 3 en 4 februari 2023 vindt het plaats bij het poppodium TivoliVredenburg. Zoals de naam aangeeft duurt het festival lekker lang, 32 uur maar liefst.

ETMAAL is een evenement dat volledig gecureerd en samengesteld is door producer, multi-instrumentalist, componist en eletronica-fanaat Colin Benders. De ontdekkingsreis door TivoliVredenburg gaat binnen dit tijdsbestek langs verschillende zalen, hoeken, parken en pleinen in het pand, waar geen enkel moment een stilte zal vallen.

Eerder kon het festival niet doorgaan vanwege de pandemie. De artiesten worden binnenkort bekendgemaakt. We vermoeden dat Colin zelf ook optreedt.

De passe-partouts voor het evenement, geldig van vrijdagavond tot en met de zaterdagnacht en vroege zondagochtend, zijn per direct te koop via de website van ETMAAL.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wacken Open Air 2021

WACKEN OPEN AIR VOEGT 12 NIEUWE NAMEN TOE AAN DE...Wacken Open Air heeft twaalf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Eerder...

Eurosonic Noorderslag 2021 news

GOLDKIMONO, HAUNTED YOUTH EN MEER OP MME AWARDS-SHOW... De genomineerden voor de Music Moves Europe Awards 2023 zijn bekend. Onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.