Robbie Williams als tweede headliner Pinkpop, ook optredens Editors en Goldband

Robbie Williams
Robbie Williams als tweede headliner Pinkpop, ook optredens Editors en Goldband
Door PhaedraW op 28 oktober 2022 - 09:14 1 De tweede headliner van Pinkpop 2023 is zojuist bekendgemaakt; niemand minder dan Robbie Williams komt op de zaterdag naar het podium van Pinkpop. Eerder stond de Brit al in 1999 en 2015 op het festival, en nu mag hij, naast zijn shows in de Ziggo Dome eerder in het jaar ter ere van zijn 25-jarige jubileum, weer terugkeren naar Landgraaf.

Naast eerder aangekondigd headline optreden van P!NK op de vrijdag en set van MADOUX, heeft Pinkpop nu ook de Editors aan de vrijdag line-up toegevoegd. Onlangs bracht Editors het album 'EBM' uit, waar singles 'Vibe', 'Kiss', 'Karma Climb' en 'Heart Attack' voorproefjes op waren.

Na een succesvol festivalseizoen met optreden op o.a. Lowlands en Down The Rabbit Hole, komt Goldband nu ook naar Pinkpop als grote winnaar van de Gouden Tip 2023. In 2019 kwam de popsensatie de muziekindustrie binnenstormen en met hun geheel eigen sound heeft het drietal binnen korte tijd een enorme fanschare aan zich gebonden. Goldband is de eerste act die tot nu toe is bekendgemaakt die op de zondag een optreden gaat verzorgen.

De reguliere kaartverkoop voor Pinkpop 2023 start zaterdag 26 november om 10:00 uur. Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster. Reguliere kaarten zijn niet eerder te koop dan zaterdag 26 november 10:00 uur. De bezoekers die in 2020 en 2021 hun kaarten hebben gehouden voor de verplaatste 51e editie van het festival krijgen zoals beloofd voorrang op de reguliere kaartverkoop. Daarover krijgen zij nog bericht. Ticketprijzen worden later bekendgemaakt.

Wil je een reminder ontvangen zodra de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in!

Koop hier tickets voor Pinkpop 2023 met o.a. P!NK en Robbie Williams!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGraveyardnews

GRAVEYARD SAMEN MET KADAVAR NAAR DOORNROOSJE,...De ultieme hardrock double bill: Graveyard en Kadavar komen naar...

Jera On Air metal in de war boos verdrietig treurig tegenslag sad sfeer

VNPF: 'POPPODIA EN -FESTIVALS NOG NIET HERSTELD VAN... De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals heeft cijfers gepubliceerd...

REACTIES

Avatar romy74
vr 28 okt 2022 12:49

romy74 OOK OPTREDENS EDITIORS <------spellingsfout

 0
Avatar RobZ
vr 28 okt 2022 13:15

RobZ romy74 schreef:
OOK OPTREDENS EDITIORS <------spellingsfout


Thanks. Ik heb het aangepast.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.