Eerste namen (o.a. Deafheaven, Brutus en Chat Pile) plus start kaartverkoop Roadburn 2023

review: Deafheaven/Touché Amore - 26/9 - Patronaat Deafheaven
Eerste namen (o.a. Deafheaven, Brutus en Chat Pile) plus start kaartverkoop Roadburn 2023
Door RobZ op 03 november 2022 - 15:05 1 Op 20 tot en met 23 april vindt ’s wereld meest vooruitstrevende festival voor heavy muziek weer plaats in Poppodium 013 en de Spoorzone in Tilburg: Roadburn Festival. Vandaag kondigt het festival de eerste namen aan en de start van de voorverkoop aan. Tickets zijn vanaf 15 november om 19:00 uur te verkrijgen.

De eerste namen op het affiche van Roadburn zijn: Deafheaven (die 2x optreden met integrale uitvoeringen van zowel Sunbather als Infinite Granite), Julie Christmas, Brutus, David Eugene Edwards, Wolves In The Throne Room, Big Brave, The Soft Moon, Giles Corey, Burst, Chat Pile, KEN Mode, Candy, Show Me The Body, Norma en John Cxnnor. Ook zal er in samenwerking met Schouwburg Tilburg een dansvoorstelling gegeven worden getiteld 'Dance of the Seven Veils'. Dit zal muzikaal begeleid worden door Colin H. van Eeckhout (Amenra), Pieter-Jan van Assche (Innerwoud) en sopraan Astrid Stockman. Voor de dansvoorstelling moet een apart ticket gekocht worden.

Artistiek directeur Walter Hoeijmakers verklaart:
“We zijn erg blij om Roadburn 2023 samen te zien komen, vooral in een wereld die op zijn kop staat en alle uitdagingen waarmee de live muziekindustrie wordt geconfronteerd. Roadburn 2023 belooft een zeer opwindende editie van het festival te worden, zelfs met alle moeilijkheden waar de underground tegenaan loopt in de post-pandemie. Het festival van dit jaar zal geen curator zien, omdat er zoveel obstakels en valkuilen zijn om te overwinnen: het zou moeilijk zijn voor een curator om hun artistieke en muzikale dromen volledig te realiseren. Wij bij Roadburn zullen ervoor zorgen dat de 2023-editie net zo avontuurlijk en grensverleggend zal zijn als altijd, en het zal zoals gewoonlijk een ankerpunt zijn. Het wordt een zeer actuele editie, die de wereld weerspiegelt zoals die nu is.”

Tickets voor Roadburn 2023 zijn via deze link beschikbaar. Vier dagen Roadburn kost 244 euro. Drie dagen 214 euro en een dagticket gaat over de digitale toonbank voor 79 euro. Wil je een mail ontvangen om de start van de voorverkoop op zeker niet te missen? Stel dan hier een reminder in.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MOTEL MOZAIQUE PRESENTEERT EERSTE LADING NAMEN MET...Van 13-15 april 2023 neemt Motel Mozaïque Rotterdam weer over met een kunst,...

Rock Am Ring news

EERSTE NAMEN ROCK AM RING: O.A. TENACIOUS D, MACHINE... In juni 2023 vinden de festivals Rock am Ring en Rock im Park weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.