Eerste namen Down The Rabbit Hole bevestigd waaronder Stromae, Fred Again.. en Paolo Nutini

review: Fred Again.. - 25/11 - AFAS Live Fred Again..
Eerste namen Down The Rabbit Hole bevestigd waaronder Stromae, Fred Again.. en Paolo...
Door PhaedraW op 29 november 2022 - 11:13 1 De allereerste namen voor de nieuwe editie van Down The Rabbit Hole zijn zojuist bevestigd. Van 30 juni t/m 2 juli 2023 staat Groene Heuvels in Beuningen weer in het teken van het festival.

Bovenaan de affiche staan niemand minder dan Paolo Nutini, Stromae en Fred Again... Ook zullen er optredens zijn van Nederlands talent Froukje en Naaz, het Franse duo Agar Agar en de band Phoenix. Verder verwelkomen ze ook niemand minder dan Jacob Banks, Joey Bada$, Romy, Sleaford Mods, Kamma & Masalo, Jacob Collier, 070 Shake, IDLES en slowthai. Ook zijn er nog optredens van Sticky Fingers, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive.

De kaartverkoop gaat zaterdag 3 december om 11:00 van start. De tickets hebben een vanaf-prijs van € 255.

Koop hier tickets voor Down The Rabbit Hole 2023!

Wil je er zeker van zijn dat je op tijd klaar zit als de verkoop van start gaat? Stel dan hier je reminder in voor de start van kaartverkoop Down The Rabbit Hole 2023!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCore Festival

CORE FESTIVAL KOMT NA SUCCES EERSTE EDITIE WEER...Eerder dit jaar vond de eerste succesvolle editie plaats van het CORE...

ik zie u graag 2023

IK ZIE U GRAAG HEEFT DE EERSTE NAMEN BEKEND GEMAAKT... Het meest Belgische festival van Nederland Ik Zie U Graag keert met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.