Roskilde Festival kondigt Blur en Queens Of The Stone Age aan

Damon Albarn
Roskilde Festival kondigt Blur en Queens Of The Stone Age aan
Door PhaedraW op 30 november 2022 - 10:10 1 Eerder maakt het Deense festival Roskilde al de eerste namen bekend voor aankomende editie die van 24 juni t/m 1 juli 2023 plaats zal vinden. Nu wordt de volgende lading bekend gemaakt.

De grootste namen die zijn bevestigd zijn Blur en Queens Of The Stone Age. Eerder maakte Blur bekend weer bij elkaar te komen voor een show in het Wembley Stadium in London. Gelukkig bleef het daar niet bij en is de band onder meer ook bevestigd voor Primavera Sound.

Ook staan de Zweedse Tove Lo, de Deense Tobias Rahim, de Amerikaanse groep Japanese Breakfast en Canadese Alice Glass op de affiche.

Verder zullen er optredens zijn van Adekunle Gold, Bala Desejo, Big Freedia, Debbie Sings, Ganger, Ithaca, Liraz, Melodi Ghazal, Nikki Lane, ShaSimone, Sudan Archives, Villano Antillano en Witch Club Satan.

De kaartverkoop is al van start gegaan: Koop hier tickets voor Roskilde Festival 2023.

Foto: Blur-zanger Damon Albarn tijdens een solo-show op Down The Rabbit Hole - door Rob Herstel

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2022

OSCAR AND THE WOLF NAAR ROCK WERCHTER 2023 Oscar and the Wolf zal ook te zien en te horen zijn op de aankomende editie...

warpaint

THE WAR ON DRUGS, BALTHAZAR EN WARPAINT OP NIEUWE... Met het nieuwe liveconcept Live is Live wil concertorganisator FKP Scorpio...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.