Airbeat One lanceert eerste 25 namen: o.a. Steve Aoki en Scooter

Scooter
Airbeat One lanceert eerste 25 namen: o.a. Steve Aoki en Scooter
Door PhaedraW op 07 december 2022 - 12:43 1 Het Duitse dance festival Airbeat One heeft onlangs de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up. Van 12 t/m 16 juli 2023 viert het festival hun 20e jubileumeditie in het vertrouwde Neustadt-Glewe.

Voor deze editie zullen Steve Aoki en Timmy Trumpet de Mainstage betreden. Ook onder het motto "Edition Home" zullen er grote namen van eigen bodem een set geven; Boris Brejcha, Neelix, Paul van Dyk en Scooter.

Verder mogen Deborah de Luca, Claptone, Ann Clue, Nora en Pure en SKIY een set geven op het Arena-podium. Op de Terminal geven Klangkarussell, HBz, VIZE, Lexy & K-Paul en YouNotUs een optreden. Ook is er nog een Hardstyle-stage waar er optredens zijn van Sickmode, Brennan Heart, Noisecontrollers, Wildstylez en Headhunterz. Op het laatste podium Second-stage vind je trance, psy en goa optredens van Mandragora, Captain Hook, Fabio Fusco, Vegas en Hatikwa.

Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Koop hier tickets voor Airbeat One 2023 en/of bekijk hier alle arrangement mogelijkheden!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Airbeat One 2023
Tickets Airbeat One 2023
Airbeat One 2023
Rock Werchter 2023

24 NAMEN VOOR ROCK WERCHTER 2023: O.A. THE 1975, THE...Na Red Hot Chili Peppers en Editors komt de organisatie van Rock Werchter...

Dynamo Metalfest 2021 news

13 NAMEN VOOR DYNAMO METALFEST 2023 WAARONDER IN... De organisatie van Dynamo Metalfest heeft weer een verse lading namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.