The Opposites headliner Indian Summer festival 2023

review: The Opposites - 07/05 - Westergasfabriek The Opposites
The Opposites headliner Indian Summer festival 2023
Door RobZ op 09 december 2022 - 10:57 1 Indian Summer Festival maakt vandaag de afsluitende artiest bekend voor de aankomende editie van het festival in 2023. Noord-Hollandse hiphopformatie The Opposites komt een jaar na hun triomfantelijke headlineshow op Lowlands festival naar de Geestmerambacht voor een show op het hoofdpodium van Indian Summer. Volgende week maakt de organisatie nog meer namen bekend.

De Noord-Hollandse hiphopformatie The Opposites kent sinds de coronacrisis een succesvolle comebackperiode. Na in 2014 te hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan, vonden rappers Big2 en Willem de Bruin halverwege 2019 dat de tijd was gekomen voor een terugkeer naar het podium als duo. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten, waardoor de comeback moest worden uitgesteld. In 2022 was het dan eindelijk zo ver, de hiphopformatie bevestigde hun nog altijd razende populariteit met een succesvolle show op de vrijdagavond van Lowlands 2022.

Indian Summer 2023 vindt plaats op zaterdag 24 juni op het recreatiegebied Geestmerambacht in Oudkarspel. De kaartverkoop van het festival start met een pre-sale voor mensen die zich registreren. Vanaf vrijdag 16 december gaat de reguliere kaartverkoop van start, om 12 uur ’s middags. Tickets kopen en pre-registreren kan via de site van Indian Summer Festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Indian Summer Festival 2023
Tickets Indian Summer Festival 2023
Indian Summer Festival 2023
Billie Eilish

EERSTE NAMEN READING AND LEEDS 2023: O.A. BILLIE...De eerste namen van het dubbelfestival Reading and Leeds 2023 zijn onthuld...

Lokerse Feesten news

BLUR EERSTE NAAM VOOR LOKERSE FEESTEN 2023 Groot nieuws, boys & girls: BLUR komt op dinsdag 8 augustus naar de Grote...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.