Klomppop onthult eerste namen: o.a. Froukje en Bob uit Zuid

Froukje
Klomppop onthult eerste namen: o.a. Froukje en Bob uit Zuid
Door sjoertb op 09 december 2022 - 11:49 1 De organisatie van Klomppop heeft de eerste namen aangekondigd voor de aankomende editie van het festival. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 vindt het weer plaats op sportpark De Fazant in Ovezande.

Froukje sluit de festivalzaterdag van Klomppop af. Verder zijn Goose, Bob Uit Zuid, Prins S. en de geit, Natte Visstick, Blanks, Dik en Gezellig, Boer Bennie en DJ Arno erbij.

Klomppop is één van de bekendste festivals van Zeeland. In 2023 vindt de 41e editie plaats. De eerste twee dagen staan in het teken van muziek, op zondag wordt Klomppop uitgebreid met een festivalmarkt en veel straattheater. Ook keert The Plays To Be terug. Dit is een groot plein met spel- en jongerenactiviteiten.

Tickets voor Klomppop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



awakenings festival 2016

EERSTE NAMEN AWAKENINGS SPRING FESTIVAL: O.A. JORIS... Awakenings Spring Festival heeft een aanzienlijk deel van de line-up van...

Billie Eilish

EERSTE NAMEN READING AND LEEDS 2023: O.A. BILLIE... De eerste namen van het dubbelfestival Reading and Leeds 2023 zijn onthuld...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.