O.a. Lionel Richie, Anouk en Gregory Porter volgend jaar naar Stadspark Live

Lionel Richie
O.a. Lionel Richie, Anouk en Gregory Porter volgend jaar naar Stadspark Live
Door PhaedraW op 12 december 2022 - 12:22 1 Zondag 18 juni 2023 vindt de volgende editie van het jaarlijkse festival Stadspark Live weer plaats. De eerste namen zijn bevestigd en dat zijn niet de minsten.

De 4-voudig Grammy Award-winnaar Lionel Richie is inmiddels een popmuziek legende. Zijn carrière begon in 1968, maar bereikte pas echt een hoogtepunt tijdens zijn solocarrière in de jaren 80 toen zijn eerste solo album een van de bestverkopende albums van 1982 werd. De Amerikaanse zanger, songwriter, componist, producer en acteur heeft inmiddels wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en een discografie van albums en singles die ongeëvenaard zijn.

De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit en staat sindsdien met vele albums en singles al meer dan 25 jaar in de Nederlandse hitlijsten. Anouk groeide snel uit tot de populairste rockzangeres in ons land. Inmiddels heeft soul een grotere plaats in haar werk ingenomen en heeft ze ook een Nederlands album op haar naam staan.

In 2010 breekt Gregory Porter door met het debuutalbum ‘Water’, dat meteen wordt genomineerd voor een Grammy Award. Een paar jaar later verzilverde hij met zijn zeer succesvolle derde studioalbum ‘Liquid Spirit’ een Grammy voor ‘Best Jazz Vocal Album’ en in 2017 won hij deze Grammy nogmaals, ditmaal voor het album ‘Take Me to the Alley’.

Son Mieux werd in 2015 opgericht en in april 2022 bracht de band hun grootste hit tot nu toe met ‘Multicolor’. Het nummer stond wekenlang op nummer 1, werd het grootste nummer van het Nederlandse festivalseizoen en heeft inmiddels meer dan 12 miljoen streams verzameld. Maar waar de band echt uitblinkt is op het podium, met energieke, goed verzorgde shows waar dansen centraal staat.

Woensdag 14 december om 10:00 gaat de kaartverkoop van start. Reguliere tickets kosten € 79,50 Koop hier tickets voor Stadspark Live 2023!

Een reminder ontvangen voor deze kaartverkoop? Stel deze dan hier in!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Exit Festival news

EXIT FESTIVAL MAAKTE EERSTE 23 NAMEN BEKEND MET O.A....Zomerfestival EXIT keert weer terug naar het Petrovaradin Fort in Novi Sad,...

Snelle

ROOSKLEURIG FESTIVAL KONDIGT TWEEDE EDITIE AAN SAMEN... Op zaterdag 26 augustus viert Rooskleurig Festival de tweede editie in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.