Nederlandse dag op Lokerse Feesten met Goldband en The Opposites

Goldband
Nederlandse dag op Lokerse Feesten met Goldband en The Opposites
Door RobZ op 16 december 2022 - 11:53 1 4 augustus 2023 wordt de Grote Kaai in Lokeren omgedoopt tot een Nederlandse avond. Het festival in Lokeren presenteert namelijk shows van Goldband en The Opposites. Eerder bevestigde het festival al de komst van BLUR aan. Blur speelt op dinsdag 8 augustus in Lokeren.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt in Lokeren, België. Het festival duurt tien dagen en biedt een breed scala aan muziekgenres, met optredens van bekende artiesten en opkomende talenten. De eerste editie van de Lokerse Feesten werd gehouden in 1975. Komend jaar worden de Lokerse Feesten gehouden van 4 t/m 13 augustus 2023.

De voorverkoop voor de Lokerse Feesten festivaldag met Goldband en The Opposites start op zaterdag 17 december om 10u via de site van Lokerse Feesten. De kaartverkoop voor de festivaldag met Blur is al begonnen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2023
Tickets Lokerse Feesten 2023
Lokerse Feesten 2023
Hellfest 2021 news1

HELLFEST PRESENTEERT LINE-UP VAN 178 ARTIESTEN...De line-up van Hellfest 2023 is grotendeels bekend. Het festival heeft nog...

Labadoux

EERSTE NAMEN VOOR LABADOUX O.A. STARSAILOR EN KIDS... Op 5, 6 en 7 mei wordt Ingelmunster even hét muzikale Mekka van Vlaanderen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.