Winnen: 2 x Festival Cadeaukaart ter waarde van 50 euro

Festival cadeaukaart
Winnen: 2 x Festival Cadeaukaart ter waarde van 50 euro
Door RobZ op 23 december 2022 - 16:44 1 De Festival Cadeaukaart is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland, zeker voor bezoekers van deze site! Het is een officiële betaalmethode en te verzilveren voor alle festivals ter wereld. Je bestelt ‘m al vanaf €5,- en het cadeau is verkrijgbaar per fysieke pas (creditcard kwaliteit) of digitaal (per PDF). Op festivalcadeau.com vind je meer informatie over de kaart en kan je hem natuurlijk direct bestellen.

In samenwerking met de Festival Cadeaukaart mogen we twee festivalgangers blij maken met een cadeaukaart gevuld met 50 euro. Alleen te besteden aan festivaltickets natuurlijk!

Om kans te maken op een van deze festival cadeaukaarten van 50 euro hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Festival Cadeaukaart'.

Meedoen aan deze winactie kan tot en met dinsdag 3 januari. De twee winnaars krijgen van ons de cadeaukaart toegemaild.

We wensen iedereen vanzelfsprekende hele fijne feestdagen en een 2023 vol met de mooiste festivals en concerten!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pokey Lafarge

EERSTE NAMEN MOULIN BLUES 2023: O.A. POKEY LAFARGEMoulin Blues komt aankomend jaar terug. Het festival wordt namelijk weer...

Pohoda 2019

EERSTE HEADLINER VOOR POHODA FESTIVAL IN SLOWAKIJE... Pohoda heeft de eerste headliner bekend gemaakt voor de aankomende editie....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.