Meau, L'Chaim en Ferocious Dog naar Labadoux Festival 2023

review: MEAU - 17/12 - Melkweg MEAU
Meau, L'Chaim en Ferocious Dog naar Labadoux Festival 2023
Door sjoertb op 30 december 2022 - 16:37 1 Op 5, 6 en 7 mei is het weer tijd voor het Vlaamse Labadoux Festival. De festivalorganisatie heeft weer een aantal artiesten van het programma onthuld.

Nieuw op de line-up zijn Meau, L'Chaim, Ferocious Dog, Heather Nova, Brutti Di Fosco, Buurman, Guy Davis, Rosa Butsi en Tankus The Henge. Eerder werd al bekend dat Starsailor, Alice Francis, Kids With Buns en Marble Sounds van de partij zijn.

Tickets voor Labadoux 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Labadoux Festival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Ingelmunster in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers en biedt een divers aanbod aan muziekgenres, met optredens van bekende artiesten en opkomende talenten. Het festival wordt gehouden op een prachtig groen terrein, met verschillende podia en een aantal foodtrucks en andere voorzieningen. Labadoux is van origine een folkfestival, maar heeft zich steeds breder ontwikkeld.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DGTL 2019

DGTL PRESENTEERT LINE-UP VOOR 2023 EDITIE MET O.A....Het Amsterdamse DGTL festival staat in de planning voor het komende...

Pokey Lafarge

EERSTE NAMEN MOULIN BLUES 2023: O.A. POKEY LAFARGE Moulin Blues komt aankomend jaar terug. Het festival wordt namelijk weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.