Britse techno DJ Carl Cox kondigt event Hybrid Live aan op de Hemkade in Zaandam

Carl Cox
Britse techno DJ Carl Cox kondigt event Hybrid Live aan op de Hemkade in Zaandam
Door PhaedraW op 13 januari 2023 - 11:51 1 Op 19 augustus zal Carl Cox zijn Hybrid Live show voor één keer in 2023 naar Nederland brengen. Hybrid Live is de meest ambitieuze productie uit Carl Cox zijn carrière, waar Cox zijn sets live on stage produceert.

Dit doet hij niet alleen. De gehele dag door zijn er sets van verschillende talenten te zien. De line-up is als volgt: Christopher Coe, DIØN, DJ Rush, Nico Moreno, Sara Landry, TRYM, DYEN en SHLØMO.

Het nieuwe event-concept wordt geproduceerd door het Amsterdamse ALDA, in samenwerking met hun Amerikaanse partner Insomniac. Het evenement is uniek gericht op één hoofdpodium waar de headliner een speciale live set zal geven. Secret Project’s wereldwijde reputatie als leiders in evenementenproductie in combinatie met een renaissance van Carl Cox als artiest maken ongetwijfeld voor een van dé must-see evenementen van de zomer.

De kaartverkoop zal maandag 16 januari om 12:00 van start gaan. Koop hier tickets voor Secret Project presents Carl Cox HYRBRID LIVE. Hier kun je je ook registreren voor de exclusieve presale die duurt t/m 15 januari.

Evenement informatie
Secret Project presents Carl Cox HYRBRID LIVE
Datum: 19 augustus 2023
Tijd: 12:00 - 23:00
Locatie: Hembrugterrein – Hemkade 18, Zaandam

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKlomppop news

NIEUWE NAMEN TOEGEVOEGD AAN KLOMPPOP LINE-UP...Eerder werden acts als Blanks en Froukje aan de line-up toegevoegd. Nu zijn...

Dour 2023

VIJF NIEUWE NAMEN VOOR DOUR FESTIVAL 2023 Dour Festival 2023 begint steeds meer vorm te krijgen. De acts Lous and...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.