Martin Garrix terug op ADE met shows in de RAI

Martin Garrix
Martin Garrix terug op ADE met shows in de RAI
Door PhaedraW op 25 januari 2023 - 11:19 1 Martin Garrix komt terug naar het Amsterdam Dance Event! Op 20 en 21 oktober 2023 zal Garrix exclusieve shows geven in de RAI Amsterdam. De eerste is een 18+ en de tweede een show voor alle leeftijden.

De ADE-shows van Garrix staan bekend om hun indrukwekkende productie met indrukwekkende visuals en lasers, en gastartiesten. Dit jaar markeert de vijfde editie van zijn back-to-back shows in de RAI Amsterdam, geproduceerd door E&A Events, na vier voorgaande, uitverkochte edities.

De shows:
20-10-2023 - ADE: Martin Garrix (18+) - RAI Amsterdam, Amsterdam (tickets)
21-10-2023 - ADE: Martin Garrix (Alle Leeftijden) - RAI Amsterdam, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop voor de ADE-shows van Garrix is per direct exclusief en alleen voor mensen die zich vooraf hebben geregistreerd van start gegaan. Iedereen die de voorregistratie heeft gemist, kan zich nu aanmelden voor de eerste fase van de kaartverkoop op de officiële website, die op donderdag 23 februari zal beginnen. Speciale prijzen waaronder meet&greets, merchandise en meer worden verloot onder de eerste kaartkopers.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGary Numan

DEKMANTEL FESTIVAL 2023 ONTHULT LINE-UP: O.A. GARY...Het programma van Dekmantel Festival 2023 is bekendgemaakt. Onder meer...

Vestrock 2023

10 NIEUWE ACTS VOOR VESTROCK: O.A. SCOOTER, MEROL EN... Op 2 en 3 juni 2023 is VESTROCK terug! Eerder was al bekend gemaakt dat The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.