Foo Fighters exclusief op Rock am Ring en Rock im Park 2023

review: Pinkpop 2018 - zaterdag Foo Fighters
Foo Fighters exclusief op Rock am Ring en Rock im Park 2023
Door sjoertb op 26 januari 2023 - 10:38 1 De Amerikaanse band Foo Fighters zal het eerste festivaloptreden van de aankomende zomer hebben op Rock am Ring 2023, waar een exclusieve headlineshow in de planning staat. Het optreden is een speciale boeking voor de Duitse festivalburen, aangezien de band geen optredens in de Benelux zal geven.

Rock am Ring 2023 en Rock im Park 2023 zijn de enige Europese shows van Foo Fighters voor deze zomer. Het duofestival had al eerder aangekondigd dat er een headliner ontbrak, en nu weten we dat Foo Fighters die plek zal innemen.

Het optreden op Rock am Ring vindt plaats op 2 juni, en op 4 juni is Rock im Park aan de beurt. Na het tragische overlijden van drummer Taylor Hawkins vorig jaar, hebben de Foo Fighters onlangs aangekondigd dat ze doorgaan met optreden.

Een paar dagen geleden werd bekend dat Pantera van de Rock am Ring line-up geschrapt werd na kritiek op de komst van de band.

De Duitse festivals worden gehouden van 2 t/m 4 juni en verder spelen er ook onder meer Rise Against, Limp Bizkit, Kings of Leon, K.I.Z., Tenacious D, Die Toten Hosen, Bring Met The Horizon en Machine Gun Kelly. Op onze Rock am Ring / Rock im Park pagina's vind je de hele line-up.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tom Odell

PINKPOP VERWELKOMT TOM ODELL, WARPAINT, TOVE LO,...De organisatie van Pinkpop heeft nieuwe namen aangekondigd voor de aankomende...

Gary Numan

DEKMANTEL FESTIVAL 2023 ONTHULT LINE-UP: O.A. GARY... Het programma van Dekmantel Festival 2023 is bekendgemaakt. Onder meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.