11 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023: o.a. YUNGBLUD, Dropkick Murphys en Joost

review: Yungblud - 14/05 - AFAS Live Yungblud
11 nieuwe namen voor Pukkelpop 2023: o.a. YUNGBLUD, Dropkick Murphys en Joost
Door sjoertb op 08 februari 2023 - 11:04 1 De organisatie van Pukkelpop 2023 heeft 11 nieuwe artiesten onthuld van de aankomende editie. Eerder werden al Billie Eilish, Angèle, Anne-Marie, Florence + The Machine en The Killers aangekondigd. Nu wordt de indrukwekkende lijst verder aangevuld met onder meer YUNGBLUD, Dropkick Murphys en Joost.

Verder zijn King Gizzard & The Lizard Wizard, Years & Years, Bicep, Foals, Moderat, Reinier Zonneveld, Rema en Turnstile nieuw op de line-up.

Pukkelpop is van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar. De ticketverkoop start volgende week woensdag 15 februari om 13:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Anders dan bij Lowlands en Sziget kun je ook een kaartje voor één festivaldag kopen. Voor een dagticket betaal je €119, voor vier dagen festival komt een combi neer op €265. Het openbaar vervoer van de NMBS en De Lijn is gratis en inbegrepen in elk festivalticket.

Foto: YUNGBLUD in AFAS Live door Eva Ruiten

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

FESTIVAL PUSH THE BUTTON KOMT TERUG MET 16 ARTIESTEN...Het festival Push The Button komt voor een tweede editie terug naar...

Snollebollekes

SNOLLEBOLLEKES, BIZZEY, PATER MOESKROEN EN MEER OP... Deze zomer landt Julianapop weer in het Noord-Hollandse Julianadorp. Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.